Takime & Ngjarje

Hotel Olympic keni mundësinë të zhvilloni takime dhe të gjitha llojet e eventeve në sallën e konferencave. Hapësira komode dhe atmosfera profesionale janë karakteristikat kryesore për funksionimin e duhur.

Ne ofrojmë shërbimet më të mira dhe më të përsosura duke përfshirë mbulimin e zërit DOLBY SURROUND, sigurimin e mbrojtësit të videove, laptopit, DVD player, TV dhe Video dhe të gjitha këto në 24 orë.

Me një kapacitet prej 80 vendesh, ne ju ofrojmë komoditetin dhe luksin që dëshironi. Vlen të theksohet ekzistenca e një parkingu privat me kapacitet 180 automjete, gjithmonë i ruajtur dhe i hapur 24 orë në ditë.

Gjithashtu, ka kontroll dhe siguri 24 orëshe pa kosto për klientin.

Përveç kësaj, hapësira e restorantit është e disponueshme për ngjarje kulturore si prezantime librash dhe ngjarje klubesh.

Kapaciteti i sallës së ngjarjeve

Dhoma e konferencave

Hapësirë
(m²)

Teatri

Klasë

Dreka

Pritje Koktej

Bufe

PLAZA

140

200

160

160

250

230

LORD BYRON

60

50

30

30

100

80

Pajisjet

 • Flip Chart
 • Projektor tavani
 • Ekrani i projeksionit 2.00m x 2.00m
 • TV
 • Video VHS
 • Projektor i të dhënave
 • Instalimi i mikrofonit (me 2 mikrofona me tela)
 • Mikrofon shtesë me tela
 • Mikrofon dore me tela
 • CD player
 • Laptop
 • Internet pa tela dhe me tela
 • Merr – Dërgo Faks
 • Printoni Email
 • Video Regjistrimi
 • Fotograf
 • Mbështetje sekretare
 • Asistencë teknike

Planet hapësinore

PLAZA

LORD BYRON

Aplikoni