Në Hotel Olimpic krijojmë kushtet më të mira dhe ofrojmë çmime
të veçanta për klientët që udhëtojnë për arsye biznesi.

meeting-events-home

Ofrohen çmime të veçanta qëndrimi në rastin e marrjes me qira të ambienteve për evente (takime,konferenca, etj)

Me marrjen me qira të ambienteve për seminare dhe evenimentet tuaja, ofrohen çmime të veçanta për qëndrimin tuaj. Na besoni dhe gëzoni kurorëzimin me sukses të çdo përpjekjeje tuaj profesionale.

gallery-7

Late Check Out

Së fundi, ju ofrohet mundësia e late check out, të paktën një orë e gjysëm nga ajo e parashikuar. Të liruar nga ankthi, shijoni qëndrimin ose aktivitet tuaja, pa ngarkesë çmimi për orën e largimit. Ndihuni si në shtëpinë tuaj.