Restorant

Mëngjesi

Dita në Hotel Olympic fillon me një mëngjes të certifikuar nga ora 7:30 deri në 10:30 në zonën më të këndshme të hotelit. Ju do të gjeni veten përballë një bufeje të pasur, e cila përbëhet nga gatime të ndryshme lokale me respekt për traditën dhe me shërbim të patëmetë. Stafi ynë i shkëlqyer do të jetë aty për të përmbushur dëshirat tuaja të shijes gjithmonë me garancinë e cilësisë së përbërësve. Artikujt e mëngjesit ofrohen gjithashtu me shërbim në dhomë 24 orë. Ne jemi gjithmonë aty me një buzëqeshje dhe respekt për klientin. Shijoni pamjen e qytetit ndërsa hani mëngjesin tuaj.

Dreka

Dreka është vakti i dytë më i rëndësishëm i ditës dhe ne sigurohemi që të ofrojmë shijet më të mira në pjatat tuaja.
Nga ora 12:00 deri në orën 15:00 zhvillohet kuzhina greke dhe ndërkombëtare me gatimet më të shijshme dhe të këndshme. Të gjithë artikujt përgatiten nga prodhues dhe furnitorë të përzgjedhur që mbajnë pozicionin e parë. Kuzhina përmban produkte të prodhuara nga Epirus, duke përdorur gjithmonë si kriter cilësinë. Në zonën e Plazas mbizotëron druri i ngrohtë i arrës, oniksi dhe graniti, ndërsa syrin magjepsin xhamat shumëngjyrëshe, dritaret e mëdha dhe fibrat optike, të shtrira si kadife në dysheme dhe tavan. Sediljet e rehatshme prej lëkure dhe shfletimi i revistave do t’ju çojnë në një epokë tjetër dhe do të relaksoheni duke shijuar kafen që keni zgjedhur dhe duke dëgjuar muzikën që preferoni.

Dreka

Dreka është vakti i dytë më i rëndësishëm i ditës dhe ne sigurohemi që të ofrojmë shijet më të mira në pjatat tuaja.
Nga ora 12:00 deri në orën 15:00 zhvillohet kuzhina greke dhe ndërkombëtare me gatimet më të shijshme dhe të këndshme. Të gjithë artikujt përgatiten nga prodhues dhe furnitorë të përzgjedhur që mbajnë pozicionin e parë. Kuzhina përmban produkte të prodhuara nga Epirus, duke përdorur gjithmonë si kriter cilësinë. Në zonën e Plazas mbizotëron druri i ngrohtë i arrës, oniksi dhe graniti, ndërsa syrin magjepsin xhamat shumëngjyrëshe, dritaret e mëdha dhe fibrat optike, të shtrira si kadife në dysheme dhe tavan. Sediljet e rehatshme prej lëkure dhe shfletimi i revistave do t’ju çojnë në një epokë tjetër dhe do të relaksoheni duke shijuar kafen që keni zgjedhur dhe duke dëgjuar muzikën që preferoni.

Darka

Po aq e rëndësishme është edhe ofrimi i darkës nga ora 19:00 deri në 00:30. Ne respektojmë dëshirat e klientëve tanë dhe për këtë arsye ofrojmë një darkë të pasur me shije dhe tundime të ëmbla. Piano Bar Restaurant Plaza ju mirëpret për t’ju çuar në një turne kulinarie në brigjet e bukura të Mesdheut. Do të magjepseni nga tradita e Greqisë së mrekullueshme, imagjinata e Italisë, krijimtaria e Francës, aroma e Spanjës dhe ngjyra e Portugalisë. Përveç kësaj, atmosfera vërshohet nga ngrohtësia e muzikës së pianos. Më në fund, fotografia plotësohet me një listë të gjerë verërash nga e gjithë bota, si dhe një koleksion të madh uiskish malt dhe puro.