Dhomat

gallery-7

Të gjitha dhomat përbëjnë një oaz komoditeti dhe qetësie duke ofruar përkujdesje dhe luks absolut. Janë të dizenjuara për të përmbushur nevojat tuaja dhe për tju garantuar një qëndrim të paharrueshëm.

Dekorimi i tyre karakterizohet nga harmonia e ngjyrave dhe shijen e mikpritjes epirote. Mobilimi modern dhe luksoz, dizajni i veçantë dhe lirshmëria e komunikimit përbëjnë karakteristikat bazë për një qëndrim të këndshëm në Janinë, në çdo rast (për pushime apo biznes).

Lobby është kontakti i parë i juaji me ne dhe mund të informoheni për gjithçka lidhur me qytetin dhe hotelin. Recepsioni është i trajnuar në mënyrë profesionale, ndërsa ju mundëson shërbime fax, email dhe fotokopje gjatë qëndrimit në hotelin tonë.

Shërbime

service

Kujdesemi që qëndrimi juaj në hotelin tonë të jetë më i mirë dhe për këtë arsye ju ofrojmë shërbimet më të mira.
Këto janë:

  • Lidhje interneti 24orëshe
  • Sinjal satelitor televiziv
  • Baby-sitting – Parukeri
  • Shërbim dhome 24orësh
  • Makina me qira dhe shërbime taksi
  • Internet room dhe fotokopjuas në çdo kat
  • Fax, scanner dhe kompjuter

Atmosfera e këndshme dhe ambienti miqësor janë gjithmonë kritetet bazë që të shijoni qëndrimin tuaj në Hotel Olimpic. Së fundi, parkingu privat i hotelit, me kapacitet 180 mjetesh, funksionim 24orësh me kontroll dhe siguri absolute, në distancë 30m prej hotelit, ofrohet falas për klientët.

Në Hotel Olimpic nuk mungon argëtimi. Ambienti i rinovuar i kafe, piano-bar, restorantit të Olympic ju jep mundësinë të relaksoheni dhe të qetësoheni duke shijuar pijen tuaj të dëshiruar dhe duke dëgjuar muzikën tuaj të preferuar.

Kërko

Fields marked with an * are required