hotel-olympic-meetings

Në Hotel Olympic keni mundësinë të zhvilloni meetings dhe evente të çdo lloji në sallën e konferencave. Ambientet komode dhe atmosfera profesionale përbëjnë karakteristikat kryesore për funksionalitetin e duhur.

Ofrojmë shërbimet më të mira dhe perfekte, ndër të cilat mbulimi zanor DOLBY SURROUND, vidioprojektor, laptop, Dvd Player, TV dhe Video dhe të gjitha këto në disponin 24orësh.

Salla me kapacitet 80 vendesh ju ofron komoditetin dhe luksin që dëshironi, po ashtu ekzistenca e parkingut me kapacitet 180 mjetesh gjithmon i ruajtur dhe funksionim 24orësh.

Gjithashtu ka monitorim 24orësh dhe siguri, natyrisht pa kosto shtesë për klientin.

Po ashtu, ambienti i restorantit disponohet për aktivitete kulturore si p.sh. prezantim librash dhe aktivitete shoqatash.

estiatorio-1
estiatorio-2
Kapaciteti I sallave të aktiviteteve
Salla Hapësira
sq.m.
theater
Theater
classroom
Classroom
lunch
Lunch
cocktail
Cocktail Reception
buffet
Buffet
PLAZA 140 200 160 160 250 230
LORD BYRON 60 50 30 30 100 80

Paisjet

 • Flip Chart
 • Projektor tavani
 • Ekran për shfaqje 2.00 m x 2.00 m
 • TV
 • Video VHS
 • Data projector
 • Instalim mikrofonik ( me 2 mikrofonë me kabëll)
 • Mikrofon me kabëll shtesë
 • Mikrofon dore me kabëll
 • CD player
 • Laptop
 • Internet linje dhe wi – fi
 • Marrje – Dërgim fax
 • Printim Email
 • Rregjistrim Video
 • Fotograf
 • Shërbim sekretarie
 • Mbështetje teknike

Planimetri të hapësirave

PLAZA

PLAZA

LORD BYRON

LORD BYRON

Kërkesë për Hapësirë

Fields marked with an * are required