Për adhuruesit e aksionit sugjerojmë aktivitete mbreslënëse në natyrë.

rafting2

Rafting

Duke u nisur nga ura e Papingut, vizitorët informohen nga guida për mënyrën e sjelljes dhe rregullat e sigurisë brenda në varkë dhe janë gati për aventurën e tyre që do zgjasë një 1orë deri në një orë e pesëmbëdhjetë minuta deri tek ura e Klidonjas, ku shënohet dhe fundi i rrugëtimit.

Transporti kryhet me autobuzin tonë. Pas mbarimit të rrugëtimit, klietëve tanë u ofrohet falas material fotografik dhe video nga aktiviteti.

Kajak

Është e nevojshme kryerja e një kursi, nën mbikqyrjen e trajnerit kayaku lumenjsh, për përdorimin e saktë dhe me siguri të skafeve njëvëndshe, që ofrojnë një lloj tjetër përvojë gjatë kalimit në ujrat e rrëmbyeshëm të lumit.

alpine-zone-ioannina

Zona Alpine

Përbën pjesë të IRF (Federatës Botërore të Rafting). Përditë realizojmë aktivitete në natyrë, marrim përsipër zhvillimin e aktiviteteve sportive – kulturore, në bashkëpunim me bashki, komuna dhe institucione të tjera dhe krijojmë programe për kompani të përshtatura në këresat e tyre.

Trekking

Zona e gjerë e Timfi-t është afirmuar tashmë një nga destinancionet më të njohura në Europë.

Ne ju ofrojmë pajisje alpinizmi si edhe guidë me eksperiencë, nëse kërkohet, që të shijoni shëtitjen tuaj në zonën mahnitëse të Timfi-t .

Ju do të zgjidhni rrugën dhe nivelin e vështirësisë.