Δωμάτια

gallery-7

Όλα τα δωμάτια αποτελούν μια όαση άνεσης και ηρεμίας παρέχοντας την απόλυτη πολυτέλεια και φροντίδα. Είναι διαμορφωμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας και να παρέχουν υπήρεσιες, οι οποίες αποτελούν εγγύηση για μια αξέχαστη διαμονή.

Η διακόσμηση έχει ως χαρακτηριστικά την αρμονία των χρωμάτων και το καλαίσθητο γούστο της ηπειρωτικής φιλοξενίας. Η πολυτελής μοντέρνα επίπλωση, ο ειδικός σχεδιασμός τους και η άνεση επικοινωνίας αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά για μια ευχάριστη παραμονή στα Ιωάννινα για κάθε λόγο (αναψυχή ή εργασία).

Το lobby είναι η πρώτη επαφή σας μαζί μας και μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την πόλη και το ξενοδοχείο σε πολύ λίγα λεπτά. Η reception είναι επαγγελματικά καταρτισμένη και σας παρέχει την δυνατότητα φωτοαντιγράφων, fax ή email κατά την διάρκεια διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας.

Παροχές

service

Φροντίζουμε να έχετε την καλύτερη διαμονή στο ξενοδοχείο μας γι’ αυτό τον λόγο σας προσφέρουμε τις καλύτερες παροχές.
Αυτές είναι:

  • 24η ασύρματη σύνδεση στο Internet
  • δορυφορική τηλεόραση
  • baby-sitting-κομμώτρια
  • 24η υπηρεσία δωματίων
  • ενοικίαση αυτοκινήτων και υπηρεσία taxi
  • internet room σε κάθε όροφο με φωτοτυπικό
  • φαξ scanner και υπολογιστή

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον είναι πάντα τα βασικά κριτήρια για να απολαμβάνετε την διαμονή σας στο Hotel Olympic. Tέλος, υπάρχει το ιδιωτικό parking χωρητικότητας 180 οχημάτων με 24ωρη λειτουργία σε απόσταση 30 μέτρων από το ξενοδοχείο με απόλυτη ασφάλεια και έλεγχο, χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη.

Η διασκέδαση δεν λείπει από το Hotel Olympic. Το ανανεωμένο cafe, piano bar restaurant του Olympic σας παρέχει την δυνατότητα χαλάρωσης και ξεκούρασης με το αγαπημένο σας ποτό και το είδος της μουσικής που προτιμάτε

Κάντε αίτηση

Fields marked with an * are required